- En naturlig oplevelse...

En tur i Frugtlunden indbyder til endnu en god adspredelse, når der skal slappes af i naturen. For den ikke-stedkendte er den nemmeste adgang til stedet ad den brede stikvej fra Klostergade, som det fremgår af billedet.        

 

Paradisfugle i Frugtlunden

Fuglene er fri fantasi, og kunstneren, Tage Pedersen, erkender, at han ikke ved ret meget om, hvordan en paradisfugl faktisk ser ud.

- Men stedet skulle gerne blive et lille paradis, og derfor synes jeg selv, at "Paradisfuglene" er et godt navn, siger "motorsavskunstneren" fra Tæbring på Mors om den nye skulptur, som han har lavet til det nye grønne område, som er anlagt på en del af byens gamle fodboldstadion mellem Klostergade og Margrethevej.

Området bærer nu navnet Frugtlunden, for i den ene ende af det gamle stadion blev der sidste år plantet 600 træer og buske - blandt andet et stort antal frugttræer og -buske med gamle sorter af mange slags.

Den nye skulptur står dog i områdets modsatte ende - ved siden af en mark, hvor der nu græsser får, og lige ved stien, der leder fra Klostergade op til gravhøjene bag Margrethevej.