Fællesspisning i Sognehuset forår 2017

Fællesspisning i Sognehuset 2016

Fællesspisning i Sognehuset

Fællesspisning i Sognehuset 2015

Succes'en med frikadellekonkurrence fra sidste år blev fulgt op med endnu en hyggelig sammenkomst.

Som billederne viser, var der ikke skortet på deltagelse i dysten. I tæt løb med de øvrige deltagere, blev det Ebba Sørensen, der modtog diplomet for mest velsmagende duns.

fællesspisning i Sognehuset 2014

Der var sandsynligvis ingen af de 64 deltagere, der gik sultne hjem fra fællesspisningen i Sognehuset, da der potentielt skulle indtages 10 enheder pr. person, for at udpege Vestervigs mest velsmagende frikadelle.

Valget faldt på Mary Bjerre, der i samme anledning modtog et til lejligheden fremstillet diplom for den gastronomiske udfoldelse, i konkurrence med ni andre kombatanter, der, hver især udmærkede sig i dysten.

Der blev udstukket klare retningslinier på, hvordan aftenen skulle forløbe, og det blev da også et rigtig fint og veltilrettelagt arrangement, med fællessang og et musikalsk indslag med den lokale duo TOW FOR SJOW, som publikum tog meget pænt imod.

Opfordringen til en gentagelse af den type sammenkomster skal det ikke skorte på. Bliver det med den samme entusiasme og virkelyst, som lå bag det nu afviklede arrangement, kan det umulig gå galt.